Home ›› Verpakkingsbedrijf Food

Verpakkingsbedrijf food: MPH Co-Packing verpakt uw product veilig

De verpakking van een product is iets wat direct in het oog springt. Verpakkingsbedrijf food MPH Co-Packing heeft jarenlange ervaring in het verpakken van food en kan u daarom adviseren over de beste verpakkingen voor uw product!

verpakkingsbedrijf food
neem contact met ons op ▸

Verpakkingsbedrijf food inschakelen

Het verpakken van voedsel is iets waar veel bij komt kijken. Er zijn namelijk verschillende punten om rekening mee te houden. Als verpakkingsbedrijf food is het allereerst erg belangrijk om de voedselveiligheid in acht te nemen. Hier zit namelijk strenge regelgeving aan verbonden. Daarnaast is ook hygiëne en kwaliteit erg belangrijk. Door het inschakelen van MPH Co-Packing hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Onze machines zijn namelijk voorzien van allerlei geavanceerde controlemiddelen om dit te waarborgen.

Verschillende soorten verpakkingen

Wanneer u MPH Co-Packing inschakelt als verpakkingsbedrijf food zijn er verschillende soorten verpakkingen mogelijk:

  • Stazakken: een voorgevormde verpakkingsvorm
  • Doypack: speciaal gemaakt voor het vullen van een staverpakking
  • Transwrap: voor het verpakken van food in vaste, poeder- en korrelvorm
  • Kartonneren: het gebruik van kwalitatief bedrukt duplex karton
  • Flowpack: omsluiting van het product door zacht folie en daarna sealing
  • Blisteren: ook wel de doordrukstripverpakking genoemd
  • Quadroseal: een staande zak waarbij 4 zijden geseald zijn
  • Potten afvullen

Verpakkingsbedrijf food voor uw product

Het is belangrijk om voor een verpakking te kiezen die past bij uw product. De adviseurs van MPH Co-Packing kunnen u als verpakkingsbedrijf food adviseren over de beste verpakking voor uw voedingsmiddelen. Dat komt door onze jarenlange ervaring in de branche van verpakkingsmiddelen. Met op maat verpakkingen zorgen we voor de beste presentatie en verpakking voor uw product. Wanneer het bijvoorbeeld belangrijk is om uw product te beschermen, kan een seal en krimpverpakking erg geschikt zijn. Wanneer het vooral gaat om de presentatie, is een mooie flowpack iets voor uw product! Kortom, verschillende mogelijkheden waar we u graag over adviseren.

Co-packing door MPH Co-Packing

Het verpakkingsbedrijf food MPH Co-Packing ontzorgt u graag van a tot z. Een mogelijkheid hiervoor is co packing, ook wel contractverpakking genoemd. Om te kijken welke manier van co packing past bij uw bedrijf, is het mogelijk om een rondleiding door de verpakkingsfabriek te volgen. Zo kunt u kennismaken met o.a. onze vulmachines en medewerkers. Vervolgens geven we u ook graag advies over bijvoorbeeld de verpakkingsgrootte voor uw product en de materiaalkeuze. Al 20 jaar adviseren we als verpakkingsbedrijf food diverse bedrijven met veel verschillende productlijnen.

verpakkingsbedrijf food magazijn
neem contact met ons op ▸

Verpakkingsbedrijf MPH Co-Packing staat voor u klaar

Kwaliteit, flexibiliteit, service en communicatie: dat is waar verpakkingsbedrijf food MPH Co-Packing voor staat. Al jarenlang leveren we complete ondersteuning bij het verpakken van food en non-food producten. Ook hanteren we transparante communicatie en zijn er korte lijnen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit alles doen we met onze speciale kwaliteitsafdeling die zich richt op de juiste certificaten. Zo garanderen we de veiligheid van uw voedsel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Ons bedrijf vind u in Nieuwkuijk, waar u ook onze verpakkingslocatie kunt bezoeken.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Werken bij MPH Co-Packing

Word je blij van een jong en dynamisch team dat van aanpakken houd? Zie jij jezelf als een loyale medewerker die graag een stap extra zet? Pas jij binnen de informele cultuur van een familiebedrijf? Solliciteer op één van onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie!

Bekijk vacatures

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven