Home ›› Verpakkingen ›› Transwrap

Transwrap

Met een transwrapverpakking kunt u alle kanten op. Zowel een staande transwrap zak met een blokbodem en een liggende vlakke zak behoren tot de mogelijkheden.

transwrap toefzak 2

Deze verpakkingsvorm is ideaal voor het verpakken van voedingsmiddelen in vaste, poeder- en korrelvorm. Tevens bijzonder geschikt voor het verpakken van portieverpakkingen, ook wel bags-in-bag genoemd.

Door de relatief eenvoudige verticale verpakkingstechniek wordt het transwrappen voor vele producten en markten toegepast. Het proces is uiterst geschikt voor het doseren, afvullen en verpakken van bulkproducten.

vraag een offerte aan ▸

Transwrap is een verpakking met vele mogelijkheden. Deze verticale verpakkingstechniek is geschikt voor het doseren, afvullen en verpakken van producten. Het is ideaal voor voedingsmiddelen in vaste, korrel- en poedervorm. Bij MPH Co-Packing kunnen wij met transwrap verschillende type zakjes ontwikkelen en afvullen.

Een verpakking met veel verschillende mogelijkheden. Dat is de transwrap. Het is een verpakkingstechniek waarbij diverse type zakjes mogelijk zijn. Denk hierbij aan een liggende vlakke pillowbag, een staande zak met een blokbodem of een quadroseal verpakking. Transwrappen is een eenvoudige verpakkingstechniek. Hierdoor wordt het voor het verpakken van vele producten gebruikt.

transwrap 1
vraag een offerte aan ▸

Transwrap

Wat de verpakkingstechniek transwrap inhoudt, is op meerdere manieren uit te leggen. Wij beginnen bij het woord. Transwrap is te vertalen als een wikkel ergens over of omheen. De folie loopt tijdens het afvullen over een vormstuk. Op die manier wikkelt de machine de folie om het product. Transwrap is een verticale verpakkingstechniek waarmee u eenvoudig stortproducten verpakt. Stortproducten waar u aan kunt denken zijn chips, nootjes, snoep en voedingsmiddelen in poedervorm.

Na het afvullen worden de boven- en onderzijde geseald. Dit gebeurt door middel van hotseal. Daarbij sluiten wij de folie met behulp van warmte. Dit kan niet bij alle producten. Voor het sealen van transwrap verpakkingen van producten die makkelijk smelten maken wij gebruik van coldseal.

Voedselveiligheid

Wij geven verpakkingsadvies op maat, nadat wij goed naar uw wensen hebben geluisterd. Het verpakkingsadvies bestaat uit het ontwerp, de materiaalkeuze, de verpakkingsgrootte en de verpakkingsmethode. Het kan zijn dat u eerst een flowpack in gedachte had, maar dat u uiteindelijk kiest voor een transwrap verpakking. Bij het ene product is een verticale verpakkingstechniek effectiever, visueel aantrekkelijker en beter voor de houdbaarheid dan een horizontale verpakkingstechniek. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u begeleiden naar het beste eindresultaat. MPH Co-Packing werkt conform de eisen voor voedselveiligheid, hygiëne en kwaliteit. Zo zijn onze machines voorzien van geavanceerde controlemiddelen, waaronder metaaldetectors.

transwrap 2
vraag een offerte aan ▸

Transwrap: de mogelijkheden

Onze transwrap verpakkingslijnen zijn in te stellen voor verschillende formaten verpakkingen. De transwrap verpakkingen voeren wij met en zonder Eurolock uit. De Eurolock is het ophangoog van bijvoorbeeld snoepzakjes of de handgreep bij bulkverpakkingen.

Wilt u meer informatie over transwrap? Neem dan contact op met MPH Co-Packing. Wij zijn een verpakkingsbedrijf en gespecialiseerd in Co packing. Dat is het in-, om- en verpakken van producten (food en non-food) in verpakkingsmateriaal. Als verpakkingsbedrijf doen wij meer dan alleen co packing. Van advies over de verschillende verpakkingsmogelijkheden en -technieken tot het verpakken van uw producten in onze productiehal met 16 verpakkingslijnen voor foodproducten. Als verpakkingsbedrijf ondersteunen wij u graag in het gehele verpakkingstraject. MPH Co-Packing is een familiebedrijf. Wij bouwen een fijne relatie op met onze klanten. Ons hechte team werkt nauw samen en pakt elk vraagstuk gezamenlijk op.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

transwrap mph co packing

transwrap mph co-packing

transwrap mph co-packing

transwrap mph co-packing

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven