Home ›› Verpakkingen ›› Kartonneren

Kartonneren: horizontaal en verticaal

Kartonneren of cartoning is een verpakkingsvorm waarbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatief bedrukt duplex karton voor het verpakken van onverpakte en reeds verpakte artikelen. MPH Co-packing beschikt over een eigen machinepark met kartonneermachines voor horizontaal kartonneren.

Kartonnenverpakking

Onze kartonneerlijn verpakt meerdere componenten in één verpakking, zoals sachets kruiden en verpakte pasta bij kant-en-klaarmaaltijden. Het opzetten, afvullen en sluiten van de kartonnen dozen gebeurt bij ons geheel automatisch. De machines voor kartonneren voldoen aan de hoge hygiënische standaarden voor het verpakken van food producten.

vraag een offerte aan ▸Lees verder ▸

Meer kartonnen verpakkingen

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Kartonneren - Uw product laten verpakken bij MPH Co-Packing

Horizontale kartonneermachine

Onze horizontale kartonneermachine heeft een hoge verwerkingssnelheid. Tijdens kartonneren wordt het product geladen in een transportband die synchroon met de geopende doos beweegt. Terwijl de doos door de machine wordt bewogen, wordt het product vanuit de houder in de doos geduwd. Op horizontale kartonneermachines wordt het product vanaf de zijkant van de doos ingebracht. Nadat het product in de doos is geladen worden de kleppen gelijmd en afgesloten. Kartonneermachines verpakken dus geheel automatisch de producten in een hoogwaardig duplex kartonnen doosje. Verpakkingsmachines worden steeds sneller en geavanceerder. MPH Co-packing heeft een uitgebreid machinepark, waar horizontale kartonneermachines onderdeel van uitmaken. Al onze verpakkingslijnen zijn voorzien van gewichtscontrole-apparatuur, metaaldetectie-apparatuur, en codeerapparatuur, voor optimale traceerbaarheid en houdbaarheid van de producten.

Top Loading machine

Naast de horizontale kartonneermachine werken we voor kartonneren met de top loading machine ofwel toploader. Hiermee kunnen we verticaal kartonneren, wat onze werkwijze uniek maakt. Weinig verpakkingsbedrijven gebruiken deze moderne, geavanceerde machine. De top loading machine is zeer veelzijdig. Hij automatiseert het oprichten, laden en afsluiten van vouwbare kartonnen dozen. Kenmerkend aan deze machine is dat deze de kartonnen doos van bovenaf vult. Ook heeft hij een bijzonder grote capaciteit. Daar de bediening zeer eenvoudig is kunnen wij uw producten in hoog tempo kartonneren. Hierdoor kunnen wij tevens spoedopdrachten aannemen. Onze medewerkers werken dan in de avond door, zodat uw verpakkingsaanvraag zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden.

Kartonneren

Door de onbeperkte mogelijkheden zijn doosjes een gewilde verpakkingsvorm. Kartonneren is het proces waarbij producten worden verpakt in doosjes. MPH Co-packing biedt onder andere de dienst horizontaal kartonneren aan en vult de producten vanaf de zijkant. En we bieden de dienst top loading kartonneren; vullen vanaf de bovenkant. Horizontaal kartonneren wordt veelal toegepast bij multipacks en mixpacks of het (individueel) verpakken van food producten zoals koeken en cakes, vacuüm verpakte rijst of koffie en ontbijtgranen. Daarnaast is karton een duurzaam verpakkingsmateriaal en biedt het een goede bescherming tijdens transport. Voor eenvoudig, snel en flexibel kartonneren is MPH Co-packing de ideale verpakkingsspecialist.

Meer informatie over kartonneren?

Wilt u meer weten over kartonneren, onze machines eens bekijken of heeft u behoefte aan verpakkingsadvies? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door onze fabriek. We helpen u graag de beste verpakking voor uw product te vinden.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven