Home ›› Verpakkingen ›› Doypack

Doypack verpakkingen met onbeperkte toepassings­mogelijkheden

MPH Co-Packing beschikt over een uitgebreid machinepark voor verschillende type verpakkingen. Onze doypack machine is speciaal ontwikkeld voor het vullen van sta verpakkingen. Deze verpakkingsvorm wordt voornamelijk toegepast in de voedingsmiddelenindustrie.

De voorkeur voor de doypack komt voort uit het feit dat de verpakking eenvoudig te openen is, sterk en flexibel is en ook beter voor het milieu is. Het ontwerp zorgt ervoor dat de verpakking rechtop blijft staan. Ideaal voor de productpresentatie naar de klant.

Universele verpakkingsvorm

Doypack - MPH Co-PackingVaak worden doypacks en stazakken gezien als één verpakkingsoplossing. Toch zit er een verschil in deze type verpakkingen. Een doypack wordt gevormd door de machine en komt als rol folie binnen bij ons verpakkingsbedrijf. De stazakken hebben al de vorm van het eindproduct en hoeven daarom alleen maar gevuld en geseald te worden door de machine. Een doypack is een sachet met een bodemvouw. Deze verpakkingsvorm is modern en universeel en is een ideale manier om levensmiddelen te verpakken. Denk hierbij aan koeken, koffie, thee, specerijen, gedroogd fruit, noten, snoep en zaden. Bij MPH Co-Packing wordt het vulproces geheel automatisch gedaan door de speciale doypack machine in ons machinepark.

offerte aanvragen ▸

Voordelen doypack verpakking

Doypacks zijn flexibele verpakkingen die zo zijn ontworpen dat deze rechtop kunnen blijven staan. De stevig gesealde bodem zorgt ervoor dat de verpakking stabiel overeind blijft staan. Het maakt van de doypack een ideale oplossing om zowel losse als bulkproducten op een professionele wijze staand te kunnen presenteren. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit is de doypack uitermate geschikt om levensmiddelen te verpakken. Wanneer gekozen is voor een hersluitbare strip kan de verpakking makkelijk worden gesloten en heropent. Het aanbrengen van deze strip gebeurt tijdens het verwerkingsproces in onze doypack machine.

Doypack toepassingen

De toepassingsmogelijkheden van doypacks zijn vrijwel onbeperkt en is een passend alternatief voor blik, aluminium en glas verpakkingen. Door de stevige bodem en de unieke constructie zijn doypacks ideale verpakkingen voor het verpakken van vele primaire food producten. MPH Co-Packing verpakt doypacks voornamelijk voor de foodsector, bijvoorbeeld voor droge producten als koek, snoep, noten en specerijen.

Voedselveiligheid

Voedselveiligheid is bij een doypack verpakking een absolute voorwaarde en tevens gegarandeerd. Onze doypack machine bevat namelijk slimme controlemiddelen, waaronder een metaaldetector. Dit biedt u zekerheid en kwaliteit. MPH Co-Packing kan zowel grote als kleine oplages produceren.

Kennismaken

Wilt u zien hoe onze doypack machine werkt en wat het resultaat eventueel kan zijn? Dan maken we graag een afspraak met u. Aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek en een inventarisatie van uw wensen onderzoeken we of doypacken de ideale inpakmethode voor uw product is. Tevens leiden we u rond door onze fabriek, zodat u ziet hoe we werken en wie uw producten zullen inpakken. Ook kunt u met eigen ogen bekijken hoe doypacken in zijn werk gaat.

doypack verpakking

doypack verpakkingen

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven