Home ›› Verpakking Op Maat

Verpakking op maat

Producten die opvallen of herkenbaar zijn worden eerder door consumenten gezien. Een verpakking op maat maakt uw product zichtbaarder en onderscheidt u van concurrenten. De verpakking is meer dan een folie om het product te beschermen en kan onderdeel zijn van de productpresentatie.

verpakking op maat mph co packing 1
neem contact met ons op ▸

De presentatie van een product kan het product upgraden, maar ook downgraden. Met een verpakking op maat krijgt het product een professionelere uitstraling. Ontbijtgranen zien er in een gesealde verpakking exclusiever uit dan in karton of een grote doorzichtige zak. De verpakking beïnvloedt de consument, terwijl de kwaliteit van het product hetzelfde kan zijn. Zonder goede verpakking is succesvol verkopen van een product lastig.

Verpakking op maat

Een passende verpakking voor elk product is het meest effectief. Er wordt niet onnodig veel verpakkingsmateriaal gebruikt en het bespaart ruimte. Bij MPH Co-Packing hebben wij de materialen, mogelijkheden, kennis en ervaring om voor uw product een verpakking op maat te produceren en af te vullen.

Om uw product te beschermen of om actie producten samen te stellen is een seal en krimpverpakking de beste oplossing. Hierbij brengen wij om uw product een folie aan en behandelen deze met warmte. De folie krimpt hierdoor en sluit nauw om uw product aan. Ook met verpakkingsmethodes als flowpack, quadroseal en stazakken heeft u de mogelijkheid om een verpakking op maat voor uw product te laten maken.

Het voordeel van stazakken (doypack) is de productpresentatie. Door het ontwerp, een sachet met bodemvouw, blijft de verpakking rechtop staan. Door de staande presentatie valt het product goed op. Ook de quadroseal verpakking is een staande zak. Deze is, zoals de naam al zegt, aan alle vier de zijden geseald. Quadroseal wordt gebruikt voor de verpakking van snoep en zoetwaren, meelachtige producten en droge producten.

Verpakkingsadvies

Dankzij de ruime ervaring met foodverpakkingen heeft MPH Co-Packing de kennis in huis om u te ondersteunen in het verpakkingstraject met verpakkingsadvies. Bij de materiaalkeuze, grootte, ontwerp en methode van verpakken kijken wij ook naar de mogelijkheid van innovatieve oplossingen, zoals een verpakking op maat. Bij de introductie van een nieuw product kunt u kiezen voor een onderscheidende productverpakking. Al onze methodes van verpakkingen staan garant voor vakmanschap. Altijd voldoen onze producten aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid. Wij bieden als ervaren producent verpakkingsadvies voor uw producten.

verpakking op maat mph co packing 2
neem contact met ons op ▸

Verpakking op maat laten maken

Flowpack is één van onze verpakkingsmethodes. Het is een veel gebruikte en veelzijdige methode. Flowpack is een horizontale bewerking van folie die wordt geseald, met behulp van warmte. MPH Co-Packing heeft ook een Flowpack verpakkingslijn waarmee wij producten per stuk kunnen verpakken. Pepermuntjes en koekjes voor de Horeca krijgen op deze manier een verpakking op maat.

Wilt u meer informatie over verpakking op maat? Neem dan vrijblijvend contact op met MPH Co-Packing. Wij zijn een verpakkingsbedrijf en ondersteunen u graag in het gehele verpakkingstraject. Van advies over de verschillende verpakkingsmogelijkheden en -technieken tot het verpakken van uw producten in onze productiehal met 16 verpakkingslijnen voor foodproducten. MPH Co-Packing is een familiebedrijf, geleid door de broers Martijn en Pascal Hooghwerff. Wij hebben ervaring met en kennis van verschillende verpakkingsmachines en bijbehorende technieken en mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven