Home ›› Verpakking Laten Maken

Verpakking laten maken

De verpakking is het visitekaartje van een product. De consument ziet de verpakking op een beslissingsmoment. Ga ik voor dit product of niet? Behalve dat de ingrediënten en duidelijke gebruiksinstructies er op staan, wordt voor de beslissing de aantrekkelijkheid van de verpakking vaak ook meegenomen. U kunt een verpakking laten maken die bij uw product past, de kwaliteit van uw product bevordert en de klant aanspreekt.

verpakking laten maken 2
neem contact met ons op ▸

Hoe komt u tot de ideale verpakking voor uw product? Bij een verpakking laten maken komt veel kijken. Wij streven naar een kwalitatief hoogwaardige verpakking met uitstraling, die voldoet aan alle eisen voor voedselveiligheid, hygiëne en kwaliteit. In een adviesgesprek bespreken wij met u de materiaalkeuze, verpakkingsgrootte, het ontwerp en de verpakkingsmethode. Zo komen wij samen met u tot een verpakkingsadvies op maat.

Verpakking laten maken

Het verpakken van voedsel is onderhevig aan strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast komen de eisen van de producent en de voorkeuren van de consument. Daarom is een verpakking laten maken door een ervaren verpakkingsbedrijf een verstandige keuze. MPH Co-Packing weet welke verpakkingsmethode bij de gestelde eisen en uw wensen past. De voorkeur van consumenten gaat uit naar handzame en lichte materialen die gerecycled kunnen worden.

Diverse soorten verpakkingen en verpakkingstechnieken

MPH Co-Packing is een ervaren Co-Packer. Wilt u een verpakking laten maken voor uw product? Dan heeft u de keuze uit de volgende verpakkingstechnieken:

  • Stazak
  • Doypack
  • Flowpack
  • Transwrap
  • Quadroseal
  • Blisteren
  • Kartonneren
  • Sealen en krimpen
  • Potten afvullen

Elke verpakking heeft zijn voordelen. Bij sommige producten is een bepaalde verpakking of verpakkingstechniek beter voor de houdbaarheid of de kwaliteit. Het verschil tussen sommige verpakkingsvormen is groter dan het visueel lijkt. Zo is een stazak een voorgevormde verpakkingsvorm die wij afvullen met uw product. Een doypack is ook een stazak, maar die vormen wij zelf uit een rol folie en vullen wij deze af met de speciale doypackmachine. Flowpack is een verpakkingsmethode waarbij wij een folie om uw product sealen.

verpakking laten maken 1
neem contact met ons op ▸

Verpakking laten maken voor uw eigen producten

Voor het verpakken van voedingsmiddelen in vaste, poeder- en korrelvorm is transwrap een goede verpakkingsvorm. Net als transwrap is quadroseal een verticale verpakkingstechniek. De quadroseal verpakking is een staande zak die aan alle vier de zijdes is geseald. Op deze manier behoudt de verpakking zijn vorm. Naast zakjes kunt u voor uw product ook een andere verpakking laten maken. De blisterverpakking is de doordrukstrip die bekend is van kauwgom en of medicijnen. Een kartonnen verpakking gebruiken wij zowel voor verpakte als onverpakte producten. Met sealen en krimpen verpakken wij artikelen in krimpfolie. Ten slotte is potten afvullen een eenvoudige, maar traditionele manier van verpakken.

Wilt u een verpakking laten maken? Neem dan contact op met MPH Co-Packing. Ons bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen en co-packing. Co-packing is het in-, om- en verpakken van producten. Wij helpen u van ontwerp tot eindproduct. MPH Co-Packing geeft advies op maat over de verschillende verpakkingsmogelijkheden en -technieken. Wij hebben een productiehal met 16 verpakkingslijnen voor het vullen en verpakken van foodproducten.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven