Home ›› Verpakking Koek

Verpakking koek

De ideale verpakking koek voor uw product. Of u de koeken per stuk wilt verpakken of dat u uitdeelzakjes wenst. Het is allemaal mogelijk. Met de keuze uit veel verschillende verpakkingen en vulmethodes, vindt u de beste verpakkingsoplossing voor uw koekjes. MPH Co-Packing heeft jarenlange ervaring in het verpakken van diverse soorten koek.

Bij een verpakking bepaalt de som van meerdere elementen hoe goed de verpakking is. Dat geldt ook voor verpakking koek. De verpakking moet functioneel zijn, het product tegen breuken beschermen en in het oog springen. U heeft bij ons alle mogelijkheden om tot de ideale verpakking voor uw koekje te komen. Dit komt doordat MPH Co-Packing de beschikking heeft over 16 productielijnen.

verpakking koek
neem contact met ons op ▸

Verpakking koek

Kleine koekjes vereisen een andere verpakking dan bijvoorbeeld een grote chocolate chip cookie. De ene soort verpakking koek, zoals de flowpack wordt horizontaal gevuld. Verticale verpakkingstechnieken zijn geschikt voor stortproducten als chips en snoep. Voorbeelden van verpakkingen die verticaal worden gevuld zijn doypacks en quadroseals.

Het verpakken van koekjes is een vak

Wij hebben voor elk type verpakking koek een vulmachine. Deze machines vullen de verpakkingen zo efficiënt mogelijk. U wilt natuurlijk dat uw koekjes niet breken tijdens het vulproces. Wij stellen daarom de valhoogte van een machine in een productielijn zo kort mogelijk in. Zo blijven zelfs de breekbaarste koekjes heel.

Bij het verpakken van koek speelt hygiëne, kwaliteit en voedselveiligheid ook een rol. Als verpakkingsbedrijf is MPH Co-Packing op de hoogte van de huidige regelgeving op dit gebied. Onze vul- en verpakkingsmachines zijn van geavanceerde controlemiddelen voorzien, zoals onder andere metaaldetectoren. Ook hebben wij het BIO-certificaat van SKAL voor het werken met biologische producten.

verpakking koek
neem contact met ons op ▸

Verpakking koek: de verschillende mogelijkheden

Uit welke soort verpakkingen u de keuze heeft, bent u nu wel benieuwd naar geworden. Wij verpakken producten onder andere in doypacks, flowpacks, karton, potten, quadroseals, stazakken en transwraps. Voor welke verpakking u kiest is onder meer afhankelijk van uw wensen, of de koekjes per stuk worden verpakt, de breekbaarheid van het koekje en de presentatie.

Een doypack of stazak is geschikt voor kleine koekjes, waar je af en toe één of meerdere koekjes tegelijk uit kunt pakken. Een quadroseal is ook een staande zak. De quadroseal verpakking behoudt altijd zijn vorm, omdat die aan vier zijdes is geseald. Zakjes breadsticks en kruidnoten verpakken wij in een flowpack. Dat is een verpakking waarbij zachte folie het product omsluit en wordt geseald. In een flowpack kunt u koeken daardoor per stuk verpakken. Ook met kartonneren kunt u per stuk verpakte koekrepen of fruitbiscuits samenvoegen.

Wilt u meer informatie over verpakkingen voor koekjes? Neem dan contact op met MPH Co-Packing. Wij zijn een verpakkingsbedrijf met veel ervaring in het verpakken van koek. In het gehele verpakkingstraject, van advies over de verpakkingsmogelijkheden tot het verpakken van uw product, kunnen wij u ondersteunen. MPH Co-Packing wordt geleid door de broers Martijn en Pascal Hooghwerff. Als familiebedrijf bouwen wij een fijne relatie op met onze klanten. Ons team werkt nauw samen en pakt elk vraagstuk gezamenlijk op.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven