Home ›› Over Ons ›› Co Packing

Co packing: voor ieder product een oplossing

Co packing is een vak apart. Maar met behulp van een hoogwaardig machinepark en jarenlange ervaring kan er altijd een passende oplossing worden gevonden. En dat is precies wat MPH Co-Packing u te bieden heeft.

Co packing is al bijna 20 jaar ons specialisme en we hebben een royaal aanbod van wel 16 verpakkingslijnen. Zowel voor food als non-foodproducten.

Neem contact op ▸

  • co packing

Co packing

Wat houdt co packing in? Co packing betekent letterlijk ‘contractverpakker’. Maar voor ons is het veel meer dan dat. We verpakken niet alleen, we geven professioneel verpakkingsadvies, ontzorgen u van A tot Z en bieden u tal van verschillende diensten. Daardoor hebben we verpakkingsoplossingen voor ieder product. Bovendien kunt u er volledig van op aan dat wij werken conform de eisen voor hygiëne en kwaliteit. Onze machines zijn namelijk voorzien van geavanceerde controlemiddelen, waaronder metaaldetectors.

Onze verpakkingslijnen

Producten bij elkaar of apart, grote of kleine zakken, gerecycled plastic of karton: we regelen het allemaal voor u dankzij ons grote aanbod aan verpakkingslijnen. We zijn gespecialiseerd in de volgende co packing diensten: doypack, stazakken, flowpack, sealen & krimpen, quadroseal, kartonneren, transwrap, blisteren en potten afvullen. Daarbij staan de trends duurzaamheid en usability bij co packing voorop. De verpakkingsindustrie is zeer innovatief en daar leveren wij graag een bijdrage aan, door onder andere bepaalde lichte materialen te recyclen.

Rondleiding op locatie

Maar hoe weet u welke verpakkingslijn geschikt is voor uw product? Of u grote of kleine verpakkingen wilt? Welk materiaal u wilt gebruiken? Het begint allemaal met een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie. Daarna volgt een rondleiding door de verpakkingsfabriek. Daar maakt u kennis met alle verpakkingsmogelijkheden, onze werkwijze, ontmoet u onze medewerkers en ziet u met welke moderne machines wij werken omtrent co packing.

Verpakkingsadvies

Vervolgens geven we verpakkingsadvies op maat. Dit houdt in dat we aandachtig luisteren naar uw wensen en komen met een passend advies. Het advies bestaat uit de materiaalkeuze, verpakkingsgrootte, het ontwerp en de verpakkingsmethode. Na uw akkoord gaan we voor u aan de slag met co packing. Het resultaat: een kwalitatief hoogwaardige verpakking met de juiste uitstraling, die volledig voldoet aan de eisen op gebied van voedselveiligheid.

Flexibiliteit, service en kwaliteit

MPH Co-Packing kunt u beschouwen als familiebedrijf. Zo bouwen we prettige relaties op met onze klanten. We werken nauw samen en pakken ieder vraagstuk als een hecht team op. Het stelt ons ook in staat flexibel te zijn en korte lijnen te hanteren. Onze reactietijd is bijvoorbeeld erg snel. We staan u zo snel mogelijk te woord en nemen spoedklussen aan. Bij spoed wordt u geholpen door onze avondploeg. Deze medewerkers werken zelfs door in de avond, zodat uw order op tijd af is.

Afspraak maken?

Heeft u een verpakkingsvraag? MPH Co-Packing denkt graag met u mee. U kunt via onze website een verpakkingsofferte aanvragen of een afspraak maken voor een eerste kennismakingsgesprek bij ons op locatie in Nieuwkuijk. Bel of e-mail ons gerust als u meer wilt weten over co packing. We staan u zo snel mogelijk te woord.

neem contact op ▸

Welke verpakking is geschikt voor uw product?

MPH Co-Packing  |  heeft verpakkingsmogelijkheden voor elk product

bekijk onze verpakkingen ▸ neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven