Home ›› Nieuws ›› Mph Is Een Flexibele En Vooral Praktisch Ingestelde Co Packer

« Terug

“MPH is een flexibele en vooral praktisch ingestelde co-packer”

20220318_163728.jpg16 mrt

Packaging Partners (samenwerkingspartner van MPH Co-Packing) bestaat sinds 2007 en heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling, innovatie en levering van duurzame maar ook reguliere flexibele verpakkingsmaterialen. Rob Daniels, directeur van Packaging Partners, vertelt over zijn bedrijf én de samenwerking met MPH Co-Packing.

Naast de specialisatie in reguliere flexibele verpakkingsmaterialen waaronder papier, mono recyclable folies, of bio based en bio degradable/composteerbare materialen, beschikt Packaging Partners ook over een eigen grafische afdeling. Rob: Op deze afdeling worden mock ups vervaardigd voor marktintroducties of presentaties en is er onlangs een experience room geopend waar de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam verpakken en diverse verpakkingsmogelijkheden getoond worden.

Samenwerking

Rob vertelt dat de samenwerking met MPH Co-Packing is ontstaan door een aanvraag die zij ontvingen voor het verpakken van tandpasta poetstabletjes. We stelden voor dit in een duurzaam papier te doen, passend bij het concept van de klant. Hierbij hebben we MPH als een mogelijke verpakkingspartner voorgesteld. Door hun enthousiasme en flexibele instelling hebben we dit project samen verder opgepakt, getest en succesvol geïmplementeerd. Dit heeft geleid tot een intensiever contact en uitwisseling van nieuwe klanten en projecten.

Een mooie combinatie

MPH is een flexibele en vooral praktisch ingestelde co-packer, no nonsens, gericht op een goede kwaliteit. Er is veel technische kennis en zij beschikken over diverse verpakkingsmogelijkheden. Packaging Partners is in staat om voor diverse toepassingen het juiste verpakkingsmateriaal te adviseren, mede door haar jarenlange ervaring en brede kennis van materialen en verwerkingseigenschappen. Hierdoor ontstaat een mooie combinatie; MPH kan voor haar klanten het meest geschikte materiaal inzetten met een optimaal rendement. Packaging Partners biedt daarnaast ook de mogelijkheid om snel testmateriaal of kleine oplagen te leveren en kan aanvragen voor co-packing die goed passen bij MPH naar hen doorverwijzen.

20161118_215449

Door kennis en ervaring te delen, ontstaat een sterkere combinatie met als doel gemeenschappelijke klanten beter, efficiënter en slimmer te kunnen bedienen.

Duurzame verpakkingsmaterialen is een ‘must have’

Duurzaamheid is de laatste jaren het onderwerp dat de verpakkingsmarkt overspoelt. Niet alleen duurzamer produceren, maar met name duurzame verpakkingsmaterialen is een ‘must have’. Naast de reguliere samengestelde verpakkingsmaterialen voert Packaging Partners een duurzaam programma van materialen. Voorbeelden hiervan zijn mono (recyclebare) folies, bio-based of composteerbare materialen en sealbaar papier ter vervanging van plastics. Rob: “Maar ook de ordervolumes zijn veranderd. Door toetreding van nieuwe (o.a. gezondere) producten, start ups en frequenter wijzigende productdeclaraties en designs zijn startvolumes aanzienlijk lager dan een aantal jaren geleden.

Maximaal inspelen op de markt

Vanuit de materiaalbehoefte maakt Packaging Partners gebruik van digitale druktechniek, waarbij het mogelijk is om uitzonderlijk kleine oplagen te drukken al vanaf een paar honderd meter. Daarna kunnen we snel opschalen naar smalle flexodruk technieken, zonder dat de klanten daardoor verplicht worden tot (te) grote afnames. MPH is in staat door haar diversiteit aan machines hierop in te spelen en het gehele spectrum van lage startvolumes tot grote runs prima te kunnen invullen.

« Terug

Scroll naar boven