Home ›› Nieuws ›› Duurzaam Verpakken Met Het Oog Op 2020

« Terug

Duurzaam verpakken met het oog op 2020

Duurzaam-verpakken-MPH-copacking.jpg23 dec

Binnen alle projecten streeft MPH Co-Packing naar kwaliteit, een mooi eindproduct en goed contact met de klanten. Dat vinden we belangrijk. Wat we ook belangrijk vinden is meegaan met de tijd. Zo is duurzaam verpakken een terugkerend thema in de branche. MPH denkt hierin graag mee!

“We zijn ervan overtuigd dat we u met onze kennis van co-packing kunnen helpen in het duurzamer verpakken van uw producten.”

Alternatieven waarover wordt gesproken zijn bijvoorbeeld papieren verpakkingen, om het plastic verbruik terug te dringen. Ook is het soms een mogelijkheid om bepaalde lichte materialen te recyclen. We weten echter dat elke klant uniek is en dat bij iedere klant een maatwerk oplossing het beste past. We zijn ervan overtuigd dat we u met onze kennis van co-packing kunnen helpen in het duurzamer verpakken van uw producten. Heeft u een idee over het gebruiken van een papieren verpakking? Dan kunnen wij samen met u nadenken over hoe het eindproduct eruit zal komen te zien. Ook kunnen we testen of uw idee goed werkt met het materiaal dat u voor ogen heeft. We ondersteunen u in het gehele co-packing proces: van het eerste adviesgesprek tot de keuze van uw materiaal, de grootte en de methode.

papier zakje.jpg

MPH Co-packing papierfolie

Binnen de verpakkingsindustrie hebben we geleerd om innovatief te zijn en te denken in oplossingen waar onze klanten blij van worden. Neem dus graag contact met ons op wanneer u wilt sparren over duurzaam verpakken. Of bekijk ter inspiratie onze verschillende verpakkingsmogelijkheden.

Sparren over duurzaam verpakken?

« Terug

Scroll naar boven