Home ›› Nieuws ›› Mph Co Packing Als Familiebedrijf

« Terug

MPH Co-Packing als familiebedrijf

mph-copacking-als-familiebedrijf-nieuws-mph-copacking.jpg24 jul

MPH Co-Packing zorgt van A tot Z voor het verpakken van uw producten, en we geven graag advies over verschillende verpakkingsmogelijkheden. De manier waarop wij dit doen vinden we erg belangrijk. We zien onszelf als een familiebedrijf waar we alles doen voor een tevreden klant en een prettige relatie. 

Bij ons op de werkvloer werken we nauw samen. Wanneer zich een uitdaging voordoet lossen we dit als team op. Deze leuke manier van samenwerken is mogelijk door korte lijnen, een grote betrokkenheid van iedereen en flexibiliteit. Als onze klant ervaart u dit voordeel door bijvoorbeeld onze snelle reactietijd: we proberen u bij een vraag of verzoek zo snel mogelijk te woord te staan. Maar ook wanneer u een spoedopdracht heeft kunnen wij u op korte termijn helpen met onze avondploeg. We gaan in deze gevallen zelfs ‘s avonds door om uw order op tijd te realiseren.

Wilt u meer weten over ons team of over onze werkwijze? Neem graag contact met ons op!

We zijn op het moment bezig met het verzamelen van Google-reviews. We vinden het namelijk belangrijk dat mensen die naar ons zoeken niet alleen onze versie van het verhaal horen, maar ook uw ervaring. Indien u eerder met ons heeft samengewerkt zou u ons enorm helpen door een korte review achter te laten. (Een review achterlaten kost 1-3 minuten.)  Dit kan via de onderstaande knop. Indien u hier tijd voor kan vrijmaken: alvast hartelijk bedankt!

Schrijf een review

« Terug

Scroll naar boven