Home ›› Flowpack Verpakkingen Geschikt Voor Food En Non Food

Flowpack verpakkingen geschikt voor food en non-food

Flowpack is een veel gebruikte en veelzijdige verpakkingsmethode in zowel de food als de non-food sector. Het verpakken van producten kan met meerdere verpakkingsvormen en materialen. De flowpack verpakking biedt een compleet afgesloten laag om uw product. MPH Co-Packing voldoet aan alle voedselveiligheidseisen.

Een flowpack is een horizontale, plastic bewerking, die met behulp van warmte wordt geseald. Met een flowpack is het mogelijk om verschillende producten samen te voegen en te verpakken als een compleet eindproduct. MPH Co-Packing geeft u op basis van ruim 20 jaar ervaring in co-packing uitgebreid advies over de verschillende verpakkingsmogelijkheden. We verpakken uw producten deskundig in onze productiehal waar we de beschikking hebben over 16 productielijnen.

vraag een offerte aan ▸

Flowpack

Flowpack verpakking MPH Co-PackingEen populaire verpakkingsmethode waarbij een zachte folie het product omsluit en vervolgens wordt geseald, dat is flowpack. De combinatie met een extra beetje lucht en ruimte tussen het product zorgt voor een stevige plastic verpakking die gemakkelijk te openen is. Hierdoor is de flowpack voor veel verschillende producten geschikt.

De flowpack verpakking biedt tevens een beschermende, compleet afgesloten laag om uw product. Hierdoor verhoogt het de houdbaarheid van een product. Daarom is het een veelgebruikte verpakkingsmethode in de foodsector. We verpakken onder andere zakjes kruidnoten en zakjes mini breadsticks in flowpacks. Een bekend voorbeeld van flowpacks in de non-food sector zijn de zogenoemde pillow bags voor schoonmaakdoekjes en vochtig toiletpapier.

De laatste jaren zijn er veel innovaties in de verpakkingsindustrie. Naast de flowpack verpakken we ook veel producten met doypack en quadroseal verpakkingen. Voedselverpakkingen zijn daarnaast onderhevig aan strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Dat maakt het voor producenten lastig om te kiezen voor een geschikte verpakkingsmethode. MPH Co-Packing ontzorgt u door onze expertise en ervaring als verpakkingsspecialist.

Offerte aanvragen

Wilt u uw producten door ons laten verpakken? Vraag een offerte aan!

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven