Home ›› Flowpack Verpakkingen Geschikt Voor Food En Non Food

Flowpack verpakkingen geschikt voor food en non-food

Flowpack is een veel gebruikte en veelzijdige verpakkingsmethode in zowel de food als de non-food sector. Het verpakken van producten kan met meerdere verpakkingsvormen en materialen. De flowpack verpakking biedt een compleet afgesloten laag om uw product. MPH Co-Packing voldoet aan alle voedselveiligheidseisen.

Een flowpack is een horizontale, plastic berwerking, die met behulp van warmte wordt geseald. Met een flowpack is het mogelijk om verschillende producten samen te voegen en te verpakken als een compleet eindproduct. MPH Co-Packing geeft u op basis van ruim 20 jaar ervaring in co-packing uitgebreid advies over de verschillende verpakkingsmogelijkheden. We verpakken uw producten deskundig in onze productiehal waar we de beschikking hebben over 16 productielijnen.

vraag een offerte aan ▸

Flowpack

Flowpack verpakking MPH Co-PackingEen populaire verpakkingsmethode waarbij een zachte folie het product omsluit en vervolgens wordt geseald, dat is flowpack. De combinatie met een extra beetje lucht en ruimte tussen het product zorgt voor een stevige plastic verpakking die gemakkelijk te openen is. Hierdoor is de flowpack voor veel verschillende producten geschikt.

De flowpack verpakking biedt tevens een beschermende, compleet afgesloten laag om uw product. Hierdoor verhoogt het de houdbaarheid van een product. Daarom is het een veelgebruikte verpakkingsmethode in de foodsector. We verpakken onder andere zakjes kruidnoten en zakjes mini breadsticks in flowpacks. Een bekend voorbeeld van flowpacks in de non-food sector zijn de zogenoemde pillow bags voor schoonmaakdoekjes en vochtig toiletpapier.

De laatste jaren zijn er veel innovaties in de verpakkingsindustrie. Naast de flowpack verpakken we ook veel producten met doypack en quadroseal verpakkingen. Voedselverpakkingen zijn daarnaast onderhevig aan strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Dat maakt het voor producenten lastig om te kiezen voor een geschikte verpakkingsmethode. MPH Co-Packing ontzorgt u door onze expertise en ervaring als verpakkingsspecialist.

een offerte aanvragen ▸

Kwaliteitsbeleid

Bij MPH CO-Packing hebben we een kwaliteitsafdeling met gespecialiseerd personeel in de foodsector. Ons kwaliteitsbeleid is erop gericht om onze organisatie en processen continu te verbeteren om zo een zeer hoogwaardig product te kunnen leveren voor onze klanten. MPH Co-Packing is op het gebied van voedselveiligheid IFS (International Food Standard) en BRC (British Retail Consortium) gecertificeerd.

Ons bedrijf beschikt over een eigen Technische Dienst, welke een certificaat heeft ontvangen als erkend leerbedrijf. Hierdoor kunnen we onze kennis overdragen aan de volgende generatie specialisten in foodverpakkingen.

Flowpack verpakking MPH Co-PackingWilt u zien hoe onze flowpack machine werkt en wat het resultaat eventueel kan zijn? Dan maken we graag een afspraak met u. Aan de hand van een uitgebreid adviesgesprek en een inventarisatie van uw wensen onderzoeken we of flowpacken de ideale inpakmethode voor uw product is of dat een doypack of quadroseal beter bij uw product past. Tevens leiden we u rond door de fabriek van MPH Co-Packing, zodat u ziet hoe we werken en wie uw producten zullen inpakken. Ook kunt u met eigen ogen bekijken hoe flowpacken in zijn werk gaat.

Offerte aanvragen

Uw product laten verpakken?

Pascal Hooghwerff   l  weet bijna alles over een verpakking

neem contact met ons op ▸
Scroll naar boven