Home ›› Diensten ›› Verpakkingsoplossingen

Verpakkingsoplossingen

Een verpakking biedt niet alleen bescherming van het product, het zorgt ook voor een hygiënisch omhulsel van voedingsmiddelen.

De keuze voor de verpakking en verpakkingsmethode zorgen voor de juiste uitstraling en laat uw product opvallen. De vorm, grootte, het kleurgebruik, materiaal en opties die het gebruiksgemak vergroten, dragen allemaal bij aan de uiteindelijke keuze van de eindgebruiker wanneer het product in de winkel ligt.

Of het nu gaat om poeder, fijnkorrelige, vaste of gegranuleerde producten, wij hebben er eerder mee gewerkt en zijn in staat om de meest passende verpakkingsoplossing te selecteren. Met voordelen voor u én de eindgebruiker. Bij ons vindt u onder andere transwrap-, kartonnen-, blister- en quadroseal verpakkingen.

vraag een offerte aan ▸

Kwaliteit-MPHCo-Packing.svg

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit-MPHCo-Packing.svg

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden.

Service-MPHCo-Packing.svg

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakkingsproces en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie-MPHCo-Packing.svg

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Welke verpakking is geschikt voor uw product?

MPH Co-Packing  |  heeft verpakkingsmogelijkheden voor elk product

bekijk onze verpakkingen ▸ neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven