Home ›› Diensten ›› Verpakkingsadvies

Verpakkingsadvies

Als innovatief verpakkingsbedrijf biedt MPH Co-Packing ruime ervaring in onderscheidende food verpakkingen. Wij ondersteunen u in de gehele co-packing productie, van het eerste adviesgesprek tot de keuze van het materiaalkeuze, grootte, ontwerp en methode.

Of het nu gaat om een geheel nieuwe productintroductie, het uit handen nemen van (tijdelijke) verpakkingscapaciteit of het helpen ontwikkelen van onderscheidende productverpakkingen. Elke verpakkingsmethode staat garant voor vakmanschap en voldoet aan de wettelijke eisen voor voedselveiligheid.

Naast dat uw product moet voldoen aan de richtlijnen, zijn optimale bescherming en de juiste uitstraling redenen om te kiezen voor een ervaren producent. Heeft u behoefte aan verpakkingsadvies voor uw bedrijf? MPH Co-packing denkt graag met u mee over de verpakkingsprocedure van uw product.

vraag een offerte aan ▸

Kwaliteit-MPHCo-Packing.svg

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit-MPHCo-Packing.svg

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden.

Service-MPHCo-Packing.svg

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakkingsproces en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie-MPHCo-Packing.svg

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Welke verpakking is geschikt voor uw product?

MPH Co-Packing  |  heeft verpakkingsmogelijkheden voor elk product

bekijk onze verpakkingen ▸ neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven