Home ›› Diensten ›› Food Verpakkingen

Food verpakkingen

De verpakkingsindustrie is enorm innovatief en wordt sterk gedreven door trends, zoals duurzaamheid en usability. Deze trends komen voort uit het gedrag en het bewustzijn van de eindgebruiker.

Moderne voorkeuren zijn bijvoorbeeld duidelijke gebruiksinstructies en transparantie in ingrediënten, handzame en lichte materialen die gerecycled kunnen worden en verantwoording in de prijsbepaling.

Het verpakken van voedsel is zeer gespecialiseerd en onderhevig aan strenge regelgeving op het gebied van voedselveiligheid. Al deze ontwikkelingen en de doorlopende verpakkingsinnovaties maken het lastig om een geschikte verpakking en bijbehorende methode te selecteren.

Kies daarom voor de expertise en ervaring van MPH Co-Packing in Nieuwkuijk. Wij bieden u een breed assortiment machines voor food verpakkingen en uitstekende service voor uw producten.

vraag een offerte aan ▸

Kwaliteit-MPHCo-Packing.svg

Kwaliteit

Specialist in verpakken met een volledige focus op een productieve en effectieve keten. Alleen werkend met de beste kwaliteit machines en verpakkingsmethodes.

Flexibiliteit-MPHCo-Packing.svg

Flexibiliteit

Dankzij die jarenlange ervaring en onze technische kennis kunnen we u optimaal adviseren over de vele verpakkingsmogelijkheden.

Service-MPHCo-Packing.svg

Service

Complete ondersteuning bij het verpakken van uw food en non-food producten. Adviserend vooraf, daadkrachtig tijdens het verpakkingsproces en meedenkend in de mogelijkheden.

Communicatie-MPHCo-Packing.svg

Communicatie

Transparante communicatie en korte lijnen tijdens de gehele co-packing productie.

Welke verpakking is geschikt voor uw product?

MPH Co-Packing  |  heeft verpakkingsmogelijkheden voor elk product

bekijk onze verpakkingen ▸ neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven